סימוןמיכל הקטנה והמפלצות בעונה חדשה – זמן לזוז!מטוסי עלסמי הכבאיהרפתקאות פיטר הארנבריינג'ר רובתומס הקטר וחבריםהמופע המבולבל של יובלמולי וצומידוטבוב הבנאישון כבשוןקודי קא-פאוחוגגים יום הולדת לעוגיפלצת!יובל המבולבלנווה עצלנותהעולם המטורף של דוד חייםחזרה לגן ולבית הספרבטוחים שאנחנו בטוחיםרון ברווזוןקלאו וקוקיןלילה הופ!דינו דןהיכון חידון הופ!מספרי משימהרחוב סומסום – מגלים סקרנותסבא מתכווץהדבורה מאיהטימוטי הולך לבית הספרטבע תוםסוד הקצב של מיכלהפיה לילידפנה ודודידורחוב סומסוםכוח הקצבעוד חברים של הופ!מייק האבירמר מוכשר מסביב לעולם-תום זכויותחבורת החצרדובוני אכפת ליהפוני הקטן שליהקרקס של רינתתותיתיובל המבולבל – מר עגבניהגן המפלצותסבא טוביהכוכב קטן
מתכון לפסח – חרוסת

 

מצרכים:

250 גרם תמרים (כ 10-11 תמרים)

חצי כוס שקדים גרוסים

חצי כוס אגוזים גרוסים

1/3 כפית אבקת קינמון

3-6 כפות יין מתוק

 

אופן ההכנה:

מכניסים את כל החומרים למערבל מזון וטוחנים. מוסיפים את היין בהדרגה עד לקבלת המרקם הרצוי.

את המחית מוציאים לקערה ומגלגלים לכדורים.