סימוןקודי קא-פאומטוסי עלסמי הכבאיהרפתקאות פיטר הארנבהמופע המבולבל של יובלריינג'ר רובבוב הבנאימולי וצומידוטשון כבשוןחוגגים יום הולדת לעוגיפלצת!יובל המבולבלנווה עצלנותתומס הקטר וחבריםהעולם המטורף של דוד חייםחזרה לגן ולבית הספרבטוחים שאנחנו בטוחיםרון ברווזוןקלאו וקוקיןלילה הופ!דינו דןהיכון חידון הופ!מספרי משימהרחוב סומסום – מגלים סקרנותסבא מתכווץהדבורה מאיהטימוטי הולך לבית הספרטבע תוםסוד הקצב של מיכלהפיה לילידפנה ודודידורחוב סומסוםכוח הקצבעוד חברים של הופ!מייק האבירמר מוכשר מסביב לעולם-תום זכויותחבורת החצרדובוני אכפת ליהפוני הקטן שליהקרקס של רינתתותיתיובל המבולבל – מר עגבניהמיכל הקטנה והמפלצותגן המפלצותסבא טוביהכוכב קטן
מתכון לפסח – חרוסת

 

מצרכים:

250 גרם תמרים (כ 10-11 תמרים)

חצי כוס שקדים גרוסים

חצי כוס אגוזים גרוסים

1/3 כפית אבקת קינמון

3-6 כפות יין מתוק

 

אופן ההכנה:

מכניסים את כל החומרים למערבל מזון וטוחנים. מוסיפים את היין בהדרגה עד לקבלת המרקם הרצוי.

את המחית מוציאים לקערה ומגלגלים לכדורים.